0

Składniki

5 Szczypt
sól, pieprz
1 Szklanka
bułka tarta
2 Sztuki
jaja kurze całe
2 Łyżki
sok z cytryny
2 Łyżki
olej słonecznikowy
80 Dekagramów
Halibut
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Rozmrożone filety z halibuta podzielić na porcje, skropić je sokiem z cytryny, następnie oprószyć solą i pieprzem.
  2. Całe jajka należy roztrzepać przy użyciu widelca.
  3. Porcje halibuta zanurzać w jajku, następnie w bułce tartej( można ją zastąpić mąką) i smażyć na rozgrzanym na patelni tłuszczu z obu stron na złoty kolor.

Opis

Szybki i smaczny obiad.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!