0

Składniki

1 Sztuka
pierś kurczaka
1 Sztuka
ogórek
1 Sztuka
kapusta pekińska
1 Sztuka
Przyprawa do kebaba
3 Łyżki
ketchup
4 Łyżki
majonez
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Pierś kroimy w paseczki i obsypujemy przyprawa gyros.Odstawiamy na 15 minut.
  2. Potem smażymy, aż do zrumienienia i miękkości.
  3. Do miski na dno kładziemy paseczki piersi, przekładamy pokrojonymi w kostkę ogórkami kartuskimi oraz dodatkami ze słoika (papryka i cebula) , znów pierś i ogórki.
  4. Mieszamy majonez z keczupem i smarujemy.
  5. Na wierzch dodajemy kawałeczki kapusty pekińskiej.

Opis

Każdy chyba zna ten przepis, jest to prosta i smaczna sałatka na każdą okazję. Przepis dostałam od koleżanki.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!