Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
wątróbka w gulaszowej wersji
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
0.3 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
1 | Litr |
woda
|
|
800 | Gramów |
Wątroba wieprzowa
|
|
300 | Gramów |
pieczarki
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
czosnek
|
|
1 | Sztuka |
kostka rosołowa
|
|
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
1 | Łyżka |
Przyprawa do gulaszu
|
|
5 | Łyżek |
olej
|
|
1 | Łyżka |
mąka ziemniaczana
|
|
0.5 | Szklanki |
woda
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |