Example thumb
0

Składniki

1 Kilogram
wieprzowina łopatka
1 Sztuka
majeranek
1 Sztuka
papryka ostra
2 Sztuki
cebula
1 Sztuka
papryka czerwona
1 Sztuka
papryka zielona
2 Sztuki
korzeń pietruszki
3 Sztuki
marchew
1 Sztuka
Przyprawa do gulaszu
1 Sztuka
Kostka grzybowa
30 Dekagramów
pieczarki
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Mięso pokroić w kostkę,oprószyć przyprawą do gulaszu i mini kostkami.
  2. Odstawić do lodówki na 3 godziny.
  3. Marchewkę,pietruszkę,pieczarki pokroić w plasterki a cebulę,papryki w paski
  4. Dodać do mięsa podlać wodą i dusić pod przykryciem aż do miękkości.
  5. Pod koniec duszenia dodać kostkę rosołową.
  6. Można gulasz zagęścić mąką wymieszaną z wodą

Opis

Smacznego

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!