Gulasz z warzywami

eluchap
Gulasz z warzywami

0

0 / 0

Smacznego

11

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


6 porcji

Składniki

1 kg wieprzowina łopatka

1 szt. majeranek

1 szt. papryka ostra

2 szt. cebula

1 szt. papryka czerwona

1 szt. papryka zielona

2 szt. korzeń pietruszki

3 szt. marchew

1 szt. przyprawa do gulaszu

1 szt. kostka grzybowa

30 dek. pieczarki

Przygotowanie


1

Mięso pokroić w kostkę,oprószyć przyprawą do gulaszu i mini kostkami.

2

Odstawić do lodówki na 3 godziny.

3

Marchewkę,pietruszkę,pieczarki pokroić w plasterki a cebulę,papryki w paski

4

Dodać do mięsa podlać wodą i dusić pod przykryciem aż do miękkości.

5

Pod koniec duszenia dodać kostkę rosołową.

6

Można gulasz zagęścić mąką wymieszaną z wodą

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły