Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jeśli szukasz pomysłu na sycące danie dla całej rodziny, koniecznie wypróbuj nasz przepis na gulasz z mięsem wołowym w sosie pieczarkowym. Przygotuj mięso i zalej je gorącą wodą. Duś wraz z cebulą pod przykryciem, od czasu do czasu mieszając. Gdy mięso będzie już miękkie dodaj marchew i gotowy sos pieczarkowy Łowicz. Duś dodatkowo 15 minut. Podawaj w ulubionej wersji: z ryżem, kaszą lub ziemniakami. Przepis na gulasz z mięsem wołowym w sosie pieczarkowym to doskonała propozycja na niedzielny obiad.
1 | Słoik | ||
![]() |
|||
500 | Gramów | ||
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
marchew
|
|
1 | Pęczek |
Natka pietruszki
|
|
2 | Łyżki |
olej słonecznikowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |