0

Składniki

1 Opakowanie
ingridient
Passata Łowicz
500 Gramów
Polędwica wieprzowa
1 Sztuka
cebula czerwona
3 Sztuki
ząbek czosnku
500 Mililitrów
ingridient
bulion warzywny Krakus
500 Gramów
Dynia
2 Łyżki
masło
1 Szczypta
sól, pieprz
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Pokrój mięso w kostkę, przypraw solą i pieprzem. Obsmaż z każdej strony na maśle.
  2. Dodaj pokrojoną w piórka cebulę oraz czosnek. Zalej mięso bulionem i gotuj na średniej mocy kuchenki.
  3. Gdy odparuje nadmiar wody i mięso będzie miękkie wlej passatę i dodaj pokrojoną w kostkę dynie. Gotuj przez około 15 - 20 minut, aż dynia będzie miękka.
  4. Gulasz smakuje jeszcze lepiej po 1-2 dniach po przygotowaniu kiedy wszystkie smaki się połączą.

Podobne przepisy

Lazania z cukinią

Łatwy Do 1,5 godz
Lazania z cukinią

Burgery drobiowe fit z botwinką

Łatwy Do 40 min
Burgery drobiowe fit z botwinką

Roladki z chorizo i papryką

Średni Do 1,5 godz
Roladki z chorizo i papryką

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Dyniowa zapiekanka z kiełbasą

Łatwy Do 40 min
Dyniowa zapiekanka z kiełbasą

Kokardki Lubella Pełne Ziarno: zapiekanka z brokułem

Łatwy Do 40 min
Kokardki Lubella Pełne Ziarno: zapiekanka z brokułem

Łazankowe trendy

Średni Do 40 min
Łazankowe trendy

Mięsne pulpeciki

Łatwy Do 40 min
Mięsne pulpeciki

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!