Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sprawdzony przepis na pyszny gulasz z dynią i mięsem wieprzowym (passata classica). Szybki i łatwy w przygotowaniu. Przygotuj passatę pomidorową, polędwice wieprzową, cebulę, czosnek, bulion warzywny Krakus, dynię, masło i ulubione przyprawy. Danie idealne na każdą okazję i porę dnia. Gulasz z dynią i mięsem wieprzowym świetnie sprawdza się jako obiad lub sycąca kolacja.
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
500 | Gramów |
Polędwica wieprzowa
|
|
1 | Sztuka | ||
3 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
500 | Mililitrów | ||
![]() |
|||
500 | Gramów |
Dynia
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |