Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Danie mięsne mające swoje korzenie we Francji- przysmak Francuzów.
1.3 | Kilograma |
Wołowina chuda
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
0.5 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
tymianek
|
|
0.33 | Szklanki |
ocet
|
|
2 | Szklanki |
Wino czerwone wytrawne
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
2 | Sztuki |
Kandyzowana skórka pomarańczowa
|
|
4 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
2 | Łyżki |
nać pietruszki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |