Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis na gulasz z warzywami z dodatkiem boczku jest sycącym obiadem, który z pewnością zaspokoi nawet wielki głód.
1 | Łyżeczka |
pieprz kolorowy
|
|
2 | Szklanki |
bulion warzywny
|
|
1 | Sztuka |
seler
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
2 | Sztuki |
korzeń pietruszki
|
|
5 | Sztuk |
Jagody jałowca
|
|
2 | Łyżki |
Przyprawa do gulaszu
|
|
2 | Łyżki |
mąka pszenna tortowa
|
|
40 | Dekagramów |
wieprzowina łopatka
|
|
20 | Dekagramów |
Boczek bez kości (wieprzowina)
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |