Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Idealny do placka po węgiersku, czyli polewamy sosem placka ziemniaczanego. Podajemy z surówką z białej i czerwonej kapusty.
1 | Szczypta |
kminek
|
|
1 | Szczypta |
Mielona papryka
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Litr |
bulion drobiowy
|
|
0.15 | Litra |
śmietana 12%
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
4 | Sztuki |
papryka
|
|
4 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki |
nać pietruszki
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
80 | Dekagramów |
wieprzowina łopatka
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |