Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wersja na zimno z pieczarkami,papryką i ziemniakami.Polecam.
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
50 | Mililitrów |
oliwa
|
|
500 | Mililitrów |
Wino czerwone
|
|
1 | Kilogram |
Filet z tilapia
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Litr |
Wywar z gotowanych ryb
|
|
3 | Sztuki |
marchew
|
|
6 | Sztuk |
pieczarki
|
|
1 | Sztuka |
por
|
|
6 | Sztuk |
ziemniaki
|
|
2 | Sztuki |
papryka czerwona
|
|
3 | Sztuki | ||
3 | Sztuki |
czosnek
|
|
1 | Łyżeczka |
skórka z cytryny
|
|
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki |
sok z cytryny
|
|
1 | Łyżeczka |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
majeranek
|
|
1 | Łyżeczka |
papryka czerwona słodka
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |