Gulasz rybny

m7
Gulasz rybny

0

0 / 0

Wersja na zimno z pieczarkami,papryką i ziemniakami.Polecam.

19

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


10 porcji

Składniki

50 oliwa

500 wino czerwone

1 kg filet z tilapia

1 szczyp. sól

1 l wywar z gotowanych ryb

3 szt. marchew

6 szt. pieczarki

1 szt. por

6 szt. ziemniaki

2 szt. papryka czerwona

3 szt. cebula

3 szt. czosnek

1 łyżecz. skórka z cytryny

2 łyżka koncentrat pomidorowy łowicz

2 łyżka ketchup kotlin łagodny

2 łyżka sok z cytryny

1 łyżecz. pieprz

1 łyżecz. majeranek

1 łyżecz. papryka czerwona słodka

Przygotowanie


1

Łączymy w całość ,doprawiamy do smaku

2

Przygotowujemy warzywa

3

Doprawiamy rybę do smaku,obtaczamy w mące pszennej i smażymy na dużym ogniu

4

Gulasz można podawać na gorąco

Wartości odżywcze na porcję


Energia

332

kcal

Białka

25

gram

Węglowodany

28

gram

Tłuszcze

7

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły