Gulasz rybny
m7
Wersja na zimno z pieczarkami,papryką i ziemniakami.Polecam.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
332
kcal
Białka
25
gram
Węglowodany
28
gram
Tłuszcze
7
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
0
0 / 0
Wersja na zimno z pieczarkami,papryką i ziemniakami.Polecam.
19
Składniki
60 min
Przygotowanie
Składniki
10 porcji
Składniki
50 oliwa
500 wino czerwone
1 kg filet z tilapia
1 szczyp. sól
1 l wywar z gotowanych ryb
3 szt. marchew
6 szt. pieczarki
1 szt. por
6 szt. ziemniaki
2 szt. papryka czerwona
3 szt. cebula
3 szt. czosnek
1 łyżecz. skórka z cytryny
2 łyżka koncentrat pomidorowy łowicz
2 łyżka ketchup kotlin łagodny
2 łyżka sok z cytryny
1 łyżecz. pieprz
1 łyżecz. majeranek
1 łyżecz. papryka czerwona słodka
Przygotowanie
Łączymy w całość ,doprawiamy do smaku
Przygotowujemy warzywa
Doprawiamy rybę do smaku,obtaczamy w mące pszennej i smażymy na dużym ogniu
Gulasz można podawać na gorąco