0

Składniki

1 Kilogram
Parówki z kurczaka
1 Szczypta
pieprz
1 Szczypta
sól
1 Litr
bulion drobiowy
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
groszek zielony konserwowy
1 Sztuka
pomidory w puszce
5 Łyżek
oliwa z oliwek
20 Dekagramów
pieczarki
0.5 Szklanki
śmietana
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Parówki pokroić w półksiężyce.
  2. Pieczarki pokroić w paski razem z cebulą. Wszystkie składniki podsmażyć na oliwie.
  3. Podlać bulionem i dodać groszek razem z pokrojonymi pomidorami. Chwilę podgotować.Dodać śmietankę i doprawić do smaku.

Opis

Pożywny, smaczny i niczego sobie:)

Podobne przepisy

Boeuf strogonof

Przepis
Łatwy Do 40 min
Boeuf strogonof

Penne funghi

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Penne funghi

Gniazda ze szpinakiem i fasolą

Przepis
Łatwy Do 40 min
Gniazda ze szpinakiem i fasolą

Schab z pieczarkami i cebulą

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Schab z pieczarkami i cebulą

Burrito

Przepis
Trudny Ponad 3 godz
Burrito

Pulpety w sosie śmietanowym

Przepis
Średni Do 40 min
Pulpety w sosie śmietanowym

Lasagne

Przepis
Średni Do 1 godz
Lasagne

Penne w pomidorach

Przepis
Łatwy Do 15 min
Penne w pomidorach

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!