0

Składniki

1 Kilogram
Parówki z kurczaka
1 Szczypta
pieprz
1 Szczypta
sól
1 Litr
bulion drobiowy
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
groszek zielony konserwowy
1 Sztuka
pomidory w puszce
5 Łyżek
oliwa z oliwek
20 Dekagramów
pieczarki
0.5 Szklanki
śmietana
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Parówki pokroić w półksiężyce.
  2. Pieczarki pokroić w paski razem z cebulą. Wszystkie składniki podsmażyć na oliwie.
  3. Podlać bulionem i dodać groszek razem z pokrojonymi pomidorami. Chwilę podgotować.Dodać śmietankę i doprawić do smaku.

Opis

Pożywny, smaczny i niczego sobie:)

Podobne przepisy

Gniazda ze szpinakiem i fasolą

Łatwy Do 40 min
Gniazda ze szpinakiem i fasolą

Penne funghi

Łatwy Do 1 godz
Penne funghi

Schab z pieczarkami i cebulą

Średni Do 1,5 godz
Schab z pieczarkami i cebulą

Boeuf strogonof

Łatwy Do 40 min
Boeuf strogonof

Fantazja szparagowa

Łatwy Do 40 min
Fantazja szparagowa

Gulasz wołowy

Średni Do 2 godz
Gulasz wołowy

Gulasz z dzika z kluseczkami

Łatwy Ponad 3 godz
Gulasz z dzika z kluseczkami

Lasagne

Średni Do 1 godz
Lasagne

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!