Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kakao raczej nie zmienia smaku dania, ale nadaje mu piękną głębię koloru, a dodatek papryczki chili nada przyjemnej ostrości całemu daniu
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
0.5 | Kilograma |
wieprzowina łopatka
|
|
1 | Łyżeczka |
Papryka słodka mielona
|
|
0.5 | Łyżeczki |
kminek mielony
|
|
1 | Szczypta |
Suszone oregano
|
|
1 | Szczypta |
przyprawa do kurczaka
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz czarny
|
|
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
0.5 | Szklanki |
woda
|
|
2 | Łyżki |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
0.5 | Sztuki |
Papryczka ostra chili
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |