Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jagnięcina to mięso szlachetne, bogate w właściwości odżywcze, ale i wymagające w doborze składników i przypraw. Sos słodko-kwaśny Łowicz to świetny pomysł na dopełnienie smaku. Proponuje potrawę o nucie orientu, pyszną i taką, której smak da się dobrze zapamiętać.
1 | Kilogram |
Jagnięcina
|
|
3 | Łyżki |
olej słonecznikowy
|
|
3 | Ząbki |
czosnek
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Szklanka |
czerwone wino wytrawne
|
|
2 | Słoiki | ||
4 | Sztuki |
Brzoskwinie
|
|
1 | Garść |
suszone jagody goji
|
|
0.7 | Litra |
bulion warzywny
|
|
3 | Łyżki |
masło
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Łyżeczka |
cynamon
|
|
2 | Łyżki |
Skórka z pomarańczy
|
|
1 | Szczypta |
Przyprawa chili
|
|
2 | Łyżki |
sok z cytryny
|
|
Kalorie dla 1 porcji
powyżej 400 kc
|
Alergeny | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |