Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Smaczne, syte, super smakuje z kluskami śląskimi :)
1 | Łyżeczka |
sól, pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
papryka czerwona słodka
|
|
4 | Sztuki |
pierś kurczaka
|
|
2 | Sztuki |
Papryka kolorowa
|
|
1 | Sztuka |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
1 | Sztuka |
Fix do gulaszu
|
|
1 | Sztuka |
papryka ostra
|
|
1 | Łyżka |
sos sojowy
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
40 | Dekagramów |
pieczarki
|
|
30 | Dekagramów |
fasolka szparagowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |