Grzyby leśne duszone
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Grzyby leśne duszone](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974479581.jpeg&w=3840&q=75)
Mnie najbardziej smakują podgrzybki robione według tego przepisu lub maślaki.
0
0 / 0
Mnie najbardziej smakują podgrzybki robione według tego przepisu lub maślaki.
4
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
1 szt. cebula
2 łyżka mąka pszenna tortowa
80 dag. grzyby leśne
0.50 szkl. śmietana 18%
Przygotowanie
1
Grzyby i cebulę pokroić w cienkie plasterki.
2
Następnie dusić je we własnym sosie do miękkości.
3
Pod koniec dodać tłuszcz i doprawić do smaku.
4
Oprószyć mąką i chwilę poddusić.
5
Przyprawić śmietaną oraz solą i pieprzem.