Example thumb
0

Składniki

150 Mililitrów
śmietanka kremowa 30%
1 Kilogram
Podroby drobiowe
2 Łyżeczki
mąka pszenna tortowa
1 Łyżeczka
sól
1 Łyżeczka
pieprz ziołowy
30 Gramów
grzyby suszone
30 Gramów
masło extra
2 Sztuki
cebula
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Podroby umyć zalać wodą, posolić i gotować na małym ogniu. Grzyby suszone opłukać i dorzucić do potrawy - gotować około 45 minut. Cebule zrumienić na na maśle i dołożyć do potrawy. Gotować do miękkości. Na koniec podbić śmietaną z mąką i doprawić sola oraz pieprzem. Podawać z kaszą albo ziemniakami.

Opis

Smaczna, tania potrawa.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!