Example thumb
0

Składniki

1 Szczypta
Pieprz, sól do smaku
1 Szklanka
śmietana 18%
4 Sztuki
ingridient
makaron lazania Lubella
1 Sztuka
cebula
2 Łyżki
olej
23 Dekagramy
pieczarki
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Lazanię gotujemy na półtwardo w osolonej wodzie.
  2. Kromki bułki smarujemy oliwą i nacieramy czosnkiem, podsmażamy na suchej patelni.
  3. Ugotowaną lazanię dodajemy do sosu i gotujemy 1 min. Lazanię podajemy z czosnkowymi grzankami.
  4. Pieczarki, umyte pokrojone w grubą kostkę smażymy z cebulką na oleju.
  5. Do podsmażonych pieczarek dodajemy śmietanę.

Opis

Prosty i oryginalny sposób na lazanię.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!