Grzybowa lazania bez zapiekana

tyna
Grzybowa lazania bez zapiekana

0

0 / 0

Prosty i oryginalny sposób na lazanię.

6

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

1 szcz. pieprz, sól do smaku

1 szkl. śmietana 18%

4 szt. makaron lazania lubella

1 szt. cebula

2 łyżka olej

23 dek. pieczarki

Przygotowanie


1

Lazanię ugotować na półtwardo w osolonej wodzie.

2

Pieczarki umyć i pokroić w grubą kostkę. Usmażyć z cebulką na oleju.

3

Do podsmażonych pieczarek dodać śmietanę.

4

Kromki bułki smarować oliwą i natrzeć czosnkiem, podsmażyć na suchej patelni.

5

Ugotowaną lazanię dodać do sosu i gotować 1 min. Lazanię podawać z czosnkowymi grzankami.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły