1

Składniki

1 Pęczek
Winogrona czerwone
100 Gramów
Ricotta
2 Sztuki
Chleb
2 Łyżki
miód pszczeli
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Chleb opiec w tosterze.
  2. Na każdą kromkę ułożyć plaster sera i po kilka winogron.
  3. Polać miodem i podawać.

Opis

Smaczny pomysł na słodkie śniadanie.

Podobne przepisy

Chleb jak z piekarni

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Chleb jak z piekarni

Domowe bułki

Przepis
Średni Do 3 godz
Domowe bułki

Zapiekane kanapki na ciepło ze szpinakiem i kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Zapiekane kanapki na ciepło ze szpinakiem i kurczakiem

Bułeczki

Przepis
Średni Do 3 godz
Bułeczki

BUŁECZKI DYNIOWE

Przepis
Średni Do 1,5 godz
BUŁECZKI DYNIOWE

Bułeczki dyniowe z kakaowymi powidłami

Przepis
Średni Do 2 godz
Bułeczki dyniowe z kakaowymi powidłami

Bułeczki maślane

Przepis
Średni Do 1 godz
Bułeczki maślane

Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!