Grzanki z serem ricotta i winogronami polane miodem

m7
Grzanki z serem ricotta i winogronami polane miodem

1

0 / 0

Smaczny pomysł na słodkie śniadanie.

4

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


1 porcja

Składniki

1 pęcz. winogrona czerwone

100 g ricotta

2 szt. chleb

2 łyżka miód pszczeli

Przygotowanie


1

Chleb opiec w tosterze.

2

Na każdą kromkę ułożyć plaster sera i po kilka winogron.

3

Polać miodem i podawać.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

3059

kcal

Białka

101

gram

Węglowodany

553

gram

Tłuszcze

43

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły