0

Składniki

1 Szczypta
Szczypior
4 Sztuki
Chleba
4 Sztuki
Plastry sera masdamer
4 Sztuki
Wędzonego łososia
1 Łyżka
Musztarda bawarska słodka
1 Łyżka
masło
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Chleb posmarować masłem,
  2. położyć plastry sera, posmarować musztardą
  3. łososia podkroić w paski i rozłożyć na kanapkach,
  4. zapiec w piekarniku, aż ser się rozpuści,
  5. posypać pokrojonym szczypiorkiem

Opis

Potrawę polecam na śniadanko, pyszne i chrupiące, pyszności!

Podobne przepisy

Bułeczki

Przepis
Średni Do 3 godz
Bułeczki

BUŁECZKI DYNIOWE

Przepis
Średni Do 1,5 godz
BUŁECZKI DYNIOWE

Bułeczki maślane

Przepis
Średni Do 1 godz
Bułeczki maślane

Chlebek dyniowy

Przepis
Średni Do 1 godz
Chlebek dyniowy

Grzanki francuskie

Przepis
Łatwy Do 40 min
Grzanki francuskie

Małpi chleb

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Małpi chleb

Tost francuski z karmelizowanymi owocami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Tost francuski z karmelizowanymi owocami

Bułeczki dyniowe z kakaowymi powidłami

Przepis
Średni Do 2 godz
Bułeczki dyniowe z kakaowymi powidłami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!