Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Gryczotto to lekka, zdrowa i szybka wariacja na temat popularnego dania kuchni włoskiej. Proponujemy sprawdzony przepis - z boczkiem, brokułami oraz zielonymi szparagami. Światowo, a jednocześnie jak u mamy!
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
1 | Pęczek |
Szparagi
|
|
200 | Gramów | ||
![]() |
|||
150 | Gramów |
boczek
|
|
4 | Szklanki |
bulion drobiowy
|
|
0.5 | Sztuki |
brokuły
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Łyżka |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |