Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Roladki z bakłażana to typowe gruzińskie danie z kremowym nadzieniem, które jest banalnie proste w przygotowaniu i doskonale sprawdzi się w roli smacznej przystawki. Gruzińskie roladki z grillowanego bakłażana w towarzystwie soczystego granatu przypadną do gustu nie tylko wegetarianom, ale i wszystkim miłośnikom ciekawych kompozycji smakowych.
2 | Łyżeczki |
Pasta warzywna Łowicz z papryką i czerwoną fasolą
|
|
![]() |
|||
1 | Sztuka |
Bakłażan
|
|
200 | Gramów |
Serek twarogowy
|
|
200 | Gramów |
Orzechy włoskie zmielone
|
|
0.5 | Sztuki |
Granat
|
|
1 | Ząbek |
czosnek
|
|
0.5 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Szczypta |
Sól i pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |