Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Gruszki w cieście francuskim, polane sosem czekoladowym są smacznym i efektownym deserem na każda okazję 😊 Przepis prosty w wykonaniu, a gruszka może zupełnie inaczej wyglądać i smakować!
2 | Sztuki |
Gruszki
|
|
1 | Sztuka |
ciasto francuskie
|
|
300 | Mililitrów |
woda
|
|
200 | Mililitrów |
Białe wino
|
|
3 | Łyżki |
cukier
|
|
1 | Łyżka |
sok z cytryny
|
|
1 | Łyżeczka |
ekstrakt waniliowy
|
|
Sos: |
|||
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
masło
|
|
5 | Łyżek |
Wywar mięsny
|
|
3 | Łyżki |
cukier
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |