Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jesień to idealny sezon na zupy. Konieczna do spróbowania zupa to groszkowa z kluseczkami.
1 | Puszka |
groszek zielony konserwowy
|
|
1 | Sztuka |
Podudzie z kurczaka
|
|
3 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
0.25 | Sztuki |
seler
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
5 | Sztuk |
ziele angielskie
|
|
5 | Sztuk |
ziemniaki
|
|
2 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
3 | Łyżki |
Śmietana 22%
|
|
0.5 | Pęczka |
koperek
|
|
1 | Szklanka |
mąka pszenna krupczatka Lubelli
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |