Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis pochodzi z książki Katarzyny Pospieszyńskiej "Kuchnia zdrowego serca".
1 | Szklanka |
Groch
|
|
0.25 | Szklanki | ||
0.75 | Szklanki |
seler
|
|
0.5 | Szklanki |
marchew
|
|
1 | Szklanka |
Rosół z kurczaka
|
|
1 | Sztuka |
czosnek
|
|
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka | ||
2 | Łyżki |
nać pietruszki
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
0.5 | Łyżeczki |
pieprz biały
|
|
0.75 | Litra |
woda
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |