0

Składniki

1 Sztuka
polędwica z tuńczyka
2 Sztuki
cytryna
1 Pęczek
tymianek
1 Łyżka
oliwa z orzechów ziemnych

Dodatki

2 Opakowania
tymbark jabłko arbuz
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Tuńczyka dokładnie myjemy i dzielimy na grube plastry.
  2. Polewamy sokiem z cytryny i odrobiną oliwy. Solimy i pieprzymy do smaku.
  3. Grillujemy na folii aluminiowej lub papierze do pieczenia z odrobiną świeżego tymianku. Pieczemy około 10 minut z każdej strony.

Podobne przepisy

Grillowana pierś z kurczaka z tymiankiem i cytryną

Przepis
Łatwy Do 40 min
Grillowana pierś z kurczaka z tymiankiem i cytryną

Burrito

Przepis
Trudny Ponad 3 godz
Burrito

Kurczak w sosie prowansalskim

Przepis
Średni Do 40 min
Kurczak w sosie prowansalskim

Marynowane roladki schabowe z fetą

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Marynowane roladki schabowe z fetą

Karp wigilijny

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Karp wigilijny

Skrzydełka w sosie miodowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Skrzydełka w sosie miodowym

Biała kiełbasa pieczona z cebulą

Przepis
Łatwy Do 1,5 godz
Biała kiełbasa pieczona z cebulą

Biała ryba z rzymskiego garnka

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Biała ryba z rzymskiego garnka

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!