0

Składniki

1 Sztuka
polędwica z tuńczyka
2 Sztuki
cytryna
1 Pęczek
tymianek
1 Łyżka
oliwa z orzechów ziemnych

Dodatki

2 Opakowania
tymbark jabłko arbuz
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Tuńczyka dokładnie myjemy i dzielimy na grube plastry.
  2. Polewamy sokiem z cytryny i odrobiną oliwy. Solimy i pieprzymy do smaku.
  3. Grillujemy na folii aluminiowej lub papierze do pieczenia z odrobiną świeżego tymianku. Pieczemy około 10 minut z każdej strony.

Podobne przepisy

Grillowana pierś z kurczaka z tymiankiem i cytryną

Przepis
Łatwy Do 40 min
Grillowana pierś z kurczaka z tymiankiem i cytryną

Biała ryba z rzymskiego garnka

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Biała ryba z rzymskiego garnka

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Chrupiący kurczak z sosem chrzanowym i pieczonymi burakami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Chrupiący kurczak z sosem chrzanowym i pieczonymi burakami

Fale w groszku

Przepis
Łatwy Do 40 min
Fale w groszku

Frittata z makaronem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Frittata z makaronem

Grillowany pstrąg z koperkiem i masłem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Grillowany pstrąg z koperkiem i masłem

Karmelowe owoce na czekoladowych świdrach

Przepis
Łatwy Do 40 min
Karmelowe owoce na czekoladowych świdrach

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!