Grillowany pstrąg z koperkiem i masłem
kontakt_1
Grillowany pstrąg z koperkiem i masłem to klasyka obiadów pod chmurką. Przygotowanie tej ryby jest bułką z masłem - wystarczy podstawowa znajomość obsługi grilla i 40 minut. Potem możemy w pełni delektować się tym pysznym daniem!
2
5 / 1
Grillowany pstrąg z koperkiem i masłem to klasyka obiadów pod chmurką. Przygotowanie tej ryby jest bułką z masłem - wystarczy podstawowa znajomość obsługi grilla i 40 minut. Potem możemy w pełni delektować się tym pysznym daniem!
5
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
1 porcja
Składniki
1 szt. pstrag
1 opak. tymbark jabłko mięta
1 łyżka masło
1 szt. cytryna
1 pęcz. koperek
Przygotowanie
Dokładnie umytą rybę nacieramy solą morską i masłem, okładamy koperkiem i plastrami cytryny. Grillujemy około 20 minut z każdej strony, przekręcając co jakiś czas na ruszcie.