Grillowany pstrąg z koperkiem i masłem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
kontakt_1
![Grillowany pstrąg z koperkiem i masłem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F6314-1702057914609.jpeg&w=3840&q=75)
Grillowany pstrąg z koperkiem i masłem to klasyka obiadów pod chmurką. Przygotowanie tej ryby jest bułką z masłem - wystarczy podstawowa znajomość obsługi grilla i 40 minut. Potem możemy w pełni delektować się tym pysznym daniem!
2
5 / 1
Grillowany pstrąg z koperkiem i masłem to klasyka obiadów pod chmurką. Przygotowanie tej ryby jest bułką z masłem - wystarczy podstawowa znajomość obsługi grilla i 40 minut. Potem możemy w pełni delektować się tym pysznym daniem!
5
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
1 porcja
Składniki
1 szt. pstrag
1 opak. tymbark jabłko mięta
1 łyżka masło
1 szt. cytryna
1 pęcz. koperek
Przygotowanie
Dokładnie umytą rybę nacieramy solą morską i masłem, okładamy koperkiem i plastrami cytryny. Grillujemy około 20 minut z każdej strony, przekręcając co jakiś czas na ruszcie.