Grillowany pstrąg z koperkiem i masłem

kontakt_1
Grillowany pstrąg z koperkiem i masłem

1

5 / 1

Grillowany pstrąg z koperkiem i masłem to klasyka obiadów pod chmurką. Przygotowanie tej ryby jest bułką z masłem - wystarczy podstawowa znajomość obsługi grilla i 40 minut. Potem możemy w pełni delektować się tym pysznym daniem!

5

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


1 porcja

Składniki

1 szt. pstrag

1 opak. tymbark jabłko mięta

1 łyżka masło

1 szt. cytryna

1 pęcz. koperek

Przygotowanie


1

Dokładnie umytą rybę nacieramy solą morską i masłem, okładamy koperkiem i plastrami cytryny. Grillujemy około 20 minut z każdej strony, przekręcając co jakiś czas na ruszcie.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły