0

Składniki

1 Sztuka
Pstrag
1 Pęczek
koperek
1 Sztuka
cytryna
1 Łyżka
masło

Dodatki

1 Opakowanie
ingridient
Tymbark Jabłko Mięta
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Dokładnie umytą rybę nacieramy solą morską i masłem, okładamy koperkiem i plastrami cytryny. Grillujemy około 20 minut z każdej strony, przekręcając co jakiś czas na ruszcie.

Podobne przepisy

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Grillowana pierś z kurczaka z tymiankiem i cytryną

Przepis
Łatwy Do 40 min
Grillowana pierś z kurczaka z tymiankiem i cytryną

Kokardki z nowalijkami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kokardki z nowalijkami

Łazankowe trendy

Przepis
Średni Do 15 min
Łazankowe trendy

Łazankowe trendy

Przepis
Średni Do 40 min
Łazankowe trendy

Makaron Lubella Uszka z kurkami i oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 15 min
Makaron Lubella Uszka z kurkami i oscypkiem

Polędwiczka z kolankami

Przepis
Łatwy Do 15 min
Polędwiczka z kolankami

Polędwiczki duszone w cydrze

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Polędwiczki duszone w cydrze

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!