Grillowany oscypek z żurawiną

maspexdigital
Grillowany oscypek z żurawiną

0

3.3 / 3

Jak oscypki to tylko z żurawiną Łowicz ;) Podgrzane na grillu wydobywają wyrazisty smak sera! Świetna przekąska na lato i na zimę:D

4

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

8 szt. oscypek

1 opak. żurawina łowicz

2 łyżka płatki migdałowe

8 szt. liście mięty

Przygotowanie


1

Ser zgrillować. Podawać z żurawiną, posypać płatkami i udekorować miętą.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

355

kcal

Białka

19

gram

Węglowodany

22

gram

Tłuszcze

21

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły