Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sajgonki prosto z Japonii podane z grecką fetą i na końcu ugrillowane. Sajgonki podane są z sosem kakaowo-sezamowym.
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżeczka | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
cukinia
|
|
20 | Dekagramów |
pieczarki
|
|
1 | Sztuka |
pierś kurczaka
|
|
1 | Kostka |
ser feta
|
|
3 | Szczypty |
sól
|
|
3 | Szczypty |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
oregano
|
|
300 | Gramów |
Papier ryżowy
|
|
2 | Szklanki |
bulion drobiowy
|
|
3 | Łyżeczki |
Papryczka chili
|
|
3 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
6 | Sztuk |
sezamki
|
|
2 | Sztuki | ||
3 | Sztuki |
anyż
|
|
1 | Szczypta |
cynamon
|
|
4 | Sztuki |
goździki
|
|
0.25 | Szklanki |
płatki migdałowe
|
|
0.25 | Szklanki |
Orzeszki ziemne
|
|
1 | Łyżeczka |
kolendra
|
|
0.25 | Szklanki |
rodzynki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |