Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Placki pszenne na grillu przygotowane. Do nich pasta z mozzarelli, ogórków kiszonych, awokado i mięty dodane. Dodatkowo świeży szpinak dołożony, to posiłek z pewnością zdrowy!
Ciasto: |
|||
300 | Gramów | ||
![]() |
|||
150 | Mililitrów |
Gorąca woda
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
3 | Łyżki |
Olej rzepakowy
|
|
Pasta: |
|||
1 | Sztuka |
awokado
|
|
5 | Sztuk | ||
![]() |
|||
125 | Gramów |
Kulka mozarelli
|
|
1 | Pęczek |
Liście mięty
|
|
2 | Garści |
Świeży szpinak
|
|
1 | Łyżeczka |
Pieprz kolorowy mielony
|
|
2 | Szczypty |
sól
|
|
Kalorie dla 1 porcji
0-100 kc
|
Alergeny | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |