Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
To danie zachwyci najwybredniejszego smakosza dań grillowanych. Może z tradycyjnymi pierogami nie ma ono nic wspólnego poza kształtem i możliwością zawinięcia farszu w ciasto, lecz warto spróbować oczarować gości i postawić w osłupienie inną ich wersją, a do tego z grilla. Przy domowym grillowaniu jest to idealny pomysł!
500 | Gramów | ||
![]() |
|||
0.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
Drożdże suszone
|
|
5 | Łyżek |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
1.5 | Szklanki |
ciepła woda
|
|
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
250 | Gramów |
Kaszanka
|
|
1 | Sztuka | ||
Kalorie dla 1 porcji
101-200 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |