Grillowane oscypki z żurawiną
dorota_sordyl
Czy to przepis? Dwa składniki, a tyle przyjemności i smaku. Pyszny przysmak. Idealnie rozpływa się w ustach.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
162
kcal
Białka
9
gram
Węglowodany
11
gram
Tłuszcze
9
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
0
0 / 0
Czy to przepis? Dwa składniki, a tyle przyjemności i smaku. Pyszny przysmak. Idealnie rozpływa się w ustach.
2
Składniki
15 min
Przygotowanie
Składniki
4 porcje
Składniki
4 szt. oscypek mały
0.50 opak. żurawina łowicz
Przygotowanie
Oscypka grilluj z każdej strony kilka minut na średnim żarze.
Uważaj, aby go nie przypalić.
Żurawinę podgrzej. Grillowane oscypki podawaj od razu.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
162
kcal
Białka
9
gram
Węglowodany
11
gram
Tłuszcze
9
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.