Grillowane oscypki z żurawiną

dorota_sordyl
Grillowane oscypki z żurawiną

0

0 / 0

Czy to przepis? Dwa składniki, a tyle przyjemności i smaku. Pyszny przysmak. Idealnie rozpływa się w ustach.

2

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

4 szt. oscypek mały

0.50 opak. żurawina łowicz

Przygotowanie


1

Oscypka grilluj z każdej strony kilka minut na średnim żarze.

2

Uważaj, aby go nie przypalić.

3

Żurawinę podgrzej. Grillowane oscypki podawaj od razu.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

162

kcal

Białka

9

gram

Węglowodany

11

gram

Tłuszcze

9

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły