Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Grillowanie to czas rodzinnych opowieści połączonych z jedzeniem. I zaczyna się! Ktoś je tylko kiełbaski, ktoś jest wege, ktoś to tylko szaszłyki. I trzeba mieć kilka słoiczków, bo ketchup i chrzanik, a ktoś by jeszcze makaronik zjadł. Od jakiegoś czasu grilluje kilka rzeczy na raz i towarzystwo gawędowe zadowolone, a z grilla wszystko znika. Zaczynamy ucztę grillową, która nada się na grilla, na tackę grillową i na patelnię :) Dla tych na diecie free gluten i tych jedzących wszystka, ale zawsze w uśmiechniętym towarzystwie.
18 | Sztuk |
Szparagi
|
|
4 | Plastry |
boczek
|
|
5 | Sztuk |
Parówka drobiowa
|
|
1 | Łodyga | ||
4 | Ząbki |
czosnek
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
Przyprawa ziołowa
|
|
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
3 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
Kalorie dla 1 porcji
101-200 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |