Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Dolmades - gołąbki z liści winogron to jedno z najpopularniejszych dań kuchni greckiej. Warto!
300 | Mililitrów |
Sos jogurtowy
|
|
1 | Kilogram | ||
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1.5 | Litra |
bulion warzywny
|
|
250 | Gramów |
Liście winogron
|
|
1 | Szklanka |
ryż biały
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
nać pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
sok z cytryny
|
|
1 | Sztuka |
cytryna
|
|
3 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
0.5 | Sztuki | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |