0

Składniki

4 Szczypty
bazylia
8 Sztuk
Pieczywo tostowe
8 Sztuk
ser żółty
1 Sztuka
pieczarki
2 Sztuki
czosnek
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Gotowe!
  2. Trzymamy kilka minut aż się zarumienią.
  3. Przygotowane kanapki wkładamy do opiekacza.
  4. Układamy po kolei składniki na toście.

Opis

Gorące kanapki są idealne na śniadanie w zimie tuż przed wyjściem.

Podobne przepisy

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Sos pomidorowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos pomidorowy

Grillowany bakłażan

Przepis
Łatwy Do 15 min
Grillowany bakłażan

Maślaki w occie

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Maślaki w occie

Szaszłyki z krewetek

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Szaszłyki z krewetek

Frytki czosnkowe

Przepis
Łatwy Do 40 min
Frytki czosnkowe

Tzatziki (Cacyki)

Przepis
Łatwy Do 40 min
Tzatziki (Cacyki)

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!