0

Składniki

4 Szczypty
bazylia
8 Sztuk
Pieczywo tostowe
8 Sztuk
ser żółty
1 Sztuka
pieczarki
2 Sztuki
czosnek
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Gotowe!
  2. Trzymamy kilka minut aż się zarumienią.
  3. Przygotowane kanapki wkładamy do opiekacza.
  4. Układamy po kolei składniki na toście.

Opis

Gorące kanapki są idealne na śniadanie w zimie tuż przed wyjściem.

Podobne przepisy

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Przepis
Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Paluszki z dipem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki z dipem

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!