Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Golonka zapiekana w piekarniku.
1 | Łyżeczka |
sos sojowy
|
|
2 | Łyżeczki |
miód
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
0.25 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
0.25 | Łyżeczki |
papryka czerwona słodka
|
|
1 | Łyżeczka |
Ziołowe ziarenka smaku
|
|
500 | Gramów |
pieczarki
|
|
2 | Sztuki |
Wieprzowina golonka
|
|
2 | Sztuki | ||
4 | Łyżki |
mąka pszenna tortowa
|
|
5 | Łyżek |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |