Example thumb
0

Składniki

150 Mililitrów
bulion warzywny
100 Mililitrów
Piwo
2 Szczypty
papryka ostra
1 Łyżeczka
sól, pieprz
1 Łyżeczka
papryka czerwona słodka
4 Sztuki
Wieprzowina golonka ze skórą
4 Sztuki
cebula
30 Dekagramów
kapusta kiszona
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Golonki natrzeć przyprawami odstawić na noc do lodówki.
  2. Cebulę obrać, pokroić w cienkie plasterki.
  3. Golonki, kapustę i cebulę włożyć do woreczka do pieczenia, wlać bulion i piwo.
  4. Zamknąć woreczek klipsem włożyć do naczynia żaroodpornego lub brytfanny.
  5. Piec dwie godziny w temperaturze 200 stopni.

Opis

Smaczna golonka - polecam!

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!