Golonka z indyka
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Golonka z indyka](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973620071.jpeg&w=3840&q=75)
Pyszny obiad!
0
4 / 1
Pyszny obiad!
4
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
6 porcji
Składniki
6 łyżecz. przyprawa do dań z grilla
1 kostka czosnek
6 szt. golonka
6 łyżka przyprawa do drobiu
Przygotowanie
1
Golonki dobrze czyścimy, suszymy, obsypujemy przyprawami, wkładamy w torebkę do pieczenia i wstawiamy na dobę do lodówki.
2
Następnie pieczemy 60 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni (z termoobiegiem). Golonki są baaaardzo syte :)