Example thumb
0

Składniki

1 Szklanka
bulion warzywny
5 Sztuk
Wieprzowina golonka ze skórą
4 Łyżki
keczup
2 Łyżki
miód pszczeli
2 Łyżki
Olej roślinny
1 Łyżka
sól
2 Łyżki
musztarda
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Keczup, musztardę, miód i olej mieszamy i smarujemy tym golonki.
  2. Do brytfanny kładziemy golonki. Szczelnie zamykamy i stawiamy na ogniu. Smażymy przez ok. 2-3h, aż mięso zacznie odchodzić od kości. Najpierw na dużym ogniu, potem na zmniejszonym.
  3. W razie potrzeby dolewamy wodę lub bulion, aby się nie przypaliło.

Opis

Ja to Uwielbiam, nie wiem jak Wy...

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!