0

Składniki

1 Szklanka
bulion warzywny
5 Sztuk
Wieprzowina golonka ze skórą
4 Łyżki
keczup
2 Łyżki
miód pszczeli
2 Łyżki
Olej roślinny
1 Łyżka
sól
2 Łyżki
musztarda
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Keczup, musztardę, miód i olej mieszamy i smarujemy tym golonki.
  2. Do brytfanny kładziemy golonki. Szczelnie zamykamy i stawiamy na ogniu. Smażymy przez ok. 2-3h, aż mięso zacznie odchodzić od kości. Najpierw na dużym ogniu, potem na zmniejszonym.
  3. W razie potrzeby dolewamy wodę lub bulion, aby się nie przypaliło.

Opis

Ja to Uwielbiam, nie wiem jak Wy...

Podobne przepisy

Biała ryba z rzymskiego garnka

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Biała ryba z rzymskiego garnka

Cielęcina w sosie koperkowym

Przepis
Średni Do 1 godz
Cielęcina w sosie koperkowym

Makaron pióra z brokułami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Makaron pióra z brokułami

Pita z grillowanym kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pita z grillowanym kurczakiem

Ravioli z wołowiną w sosie własnym

Przepis
Średni Do 3 godz
Ravioli z wołowiną w sosie własnym

Spaghetti z warzywami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Spaghetti z warzywami

Nadziewane kiełbaski z grilla

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Nadziewane kiełbaski z grilla

Piersi kurczaka w cieście czosnkowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Piersi kurczaka w cieście czosnkowym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!