Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ta golonka jest pieczona w rękawie i nadmiar tłuszczu się wytopi.Podana z pieczonymi ziemniaczkami i piwem smakuje super.Polecam bardzo!!!
1 | Kilogram |
Golonka wieprzowa
|
|
1 | Kilogram |
kapusta kiszona
|
|
1 | Szczypta |
sól biała
|
|
1 | Szczypta |
Czosnek granulowany
|
|
1 | Szczypta |
papryka ostra
|
|
1 | Szczypta |
Pieprz czarny mielony
|
|
1 | Łyżeczka |
cukier
|
|
2 | Sztuki | ||
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
5 | Sztuk |
Suszone grzybki
|
|
1 | Sztuka |
Delikat do mięs
|
|
1 | Sztuka |
Delikat do zup
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |