Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Gołąbki to danie, które można dowolnie modyfikować. Smaczne zarówno w wersji mięsnej i bezmięsnej. My polecamy tradycyjny przepis na gołąbki z lekkim twistem, czyli połączenie mięsa mielonego, ryżu i pieczarek.
100 | Mililitrów |
Śmietana slodka
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Litr |
woda
|
|
500 | Gramów |
ryż biały
|
|
500 | Gramów | ||
400 | Gramów |
pieczarki
|
|
40 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
Młoda kapusta
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
kostka rosołowa
|
|
2 | Łyżki |
mąka pszenna
|
|
1 | Łyżka |
oliwa z oliwek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |