Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ugotuj oryginalne w smaku gołąbki zawinięte w liście kapusty włoskiej. Smaczny farsz przyrządź z kaszy jęczmiennej, suszonych grzybów, cebuli i czosnku. Danie serwuj z domowym sosem grzybowym na bazie kremowej śmietanki, masła i mąki. Smacznego!
1 | Sztuka |
Kapusta włoska
|
|
200 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
jajko
|
|
40 | Gramów |
Suszone grzyby
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
300 | Mililitrów |
woda
|
|
1 | Łyżeczka |
sól, pieprz
|
|
2 | Łyżeczki |
zioła prowansalskie
|
|
300 | Mililitrów |
woda z grzybów
|
|
100 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
50 | Gramów |
masło
|
|
25 | Gramów | ||
![]() |
|||
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |