Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Gołąbki z kaszą i pieczarkami to przepis, który z pewnością zadowoli zarówno wegetarian, jak i miłośników klasycznych smaków w nowoczesnym wydaniu. Kasza jaglana w połączeniu z grzybami i aromatycznym sosem pomidorowym tworzy smaczne i pożywne danie, które idealnie sprawdzi się na codzienny obiad w gronie rodziny.
1 | Sztuka |
Duża kapusta pekińska
|
|
500 | Gramów |
pieczarki
|
|
200 | Gramów |
Kasza jaglana
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Ząbki |
czosnek
|
|
1 | Pęczek |
Natka pietruszki
|
|
250 | Mililitrów |
bulion warzywny
|
|
250 | Mililitrów | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki |
kwaśna śmietana 18%
|
|
1 | Łyżka |
mąka pszenna
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |