Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wielu kucharzy boi się gołąbków. A szkoda, bo to proste i smaczne danie, które można zamrozić i odgrzać, gdy nie mamy pomysłu na obiad.
1 | Kilogram | ||
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Sztuka |
kapusta biała
|
|
1 | Sztuka |
ryż biały
|
|
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
bulion drobiowy
|
|
2 | Sztuki | ||
3 | Łyżki |
śmietana
|
|
4 | Łyżki |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |