Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Za goframi przepadają wszyscy - i dzieci i dorośli. Cieszysz się ich smakiem zazwyczaj głównie podczas wakacji nad morzem? Tam smakują doskonale, ale te domowe wcale nie muszą odbiegać smakiem! Przygotowanie gofrów wcale nie jest żmudne i skomplikowane - przekonaj się wypróbowując ten przepis. Doskonale pasuje do nich mus Tymbark - możesz go wziąć ze sobą, by cieszyć się zdrową i wyrazistą w smaku przekąską.
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
1 | Szklanka |
mleko
|
|
0.5 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Łyżka |
cukier puder
|
|
40 | Mililitrów |
olej
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
Dodatkowo |
|||
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |