Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Gofry jaglane, to zdrowa alternatywa dla osób dbających o linię oraz tych, którzy lubią testować w kuchni! Smakują równie dobrze jak tradycyjne gofry. Gofry możesz podawać na słodko, bądź na wytrawnie. W wersji wytrawnej ze składników ciasta należny wykluczyć miód, możesz w tedy podać je np. z jajkiem sadzonym i awokado.
CIASTO GOFROWE |
|||
120 | Gramów |
mąka jaglana
|
|
60 | Gramów |
Mąka ryżowa
|
|
50 | Gramów |
mąka ziemniaczana
|
|
2 | Sztuki |
jaja L
|
|
1 | Szklanka |
mleko roślinne
|
|
2 | Łyżki |
Olej kokosowy
|
|
2 | Łyżki |
miód
|
|
0.5 | Łyżeczki |
soda oczyszczona
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
KREM KAKAOWY Z AWOKADO |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
awokado
|
|
2 | Sztuki |
banan
|
|
3 | Łyżki |
miód
|
|
DEKORACJA |
|||
500 | Gramów | ||
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |