Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Po ugotowaniu zupy dyniowej zostało Ci trochę purée z dyni? Świetnie! Purée możesz wykorzystać do przygotowania chrupiących i puszystych gofrów. Słodka propozycja o delikatnym, warzywnym zapachu tworzy idealny deser z kremem z serka mascarpone i czekoladową polewą.
210 | Gramów | ||
![]() |
|||
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
2 | Łyżeczki |
Przyprawa korzenna
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
190 | Gramów |
dyniowe puree
|
|
200 | Mililitrów |
mleko
|
|
45 | Mililitrów |
Syrop klonowy
|
|
2 | Łyżki |
Masło roztopione
|
|
Składniki na krem: |
|||
150 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
100 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
Składniki na sos: |
|||
15 | Gramów | ||
![]() |
|||
50 | Gramów |
cukier
|
|
160 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |