Gofry
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Gofry](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973266368.jpeg&w=3840&q=75)
Sekret puszystych i chrupiących gofrów tkwi w wodzie gazowanej. Wypróbuj ten triku i zjedź najlepsze, domowe gofry. Wystarczy posypać cukrem pudrem i gotowe!
0
0 / 0
Sekret puszystych i chrupiących gofrów tkwi w wodzie gazowanej. Wypróbuj ten triku i zjedź najlepsze, domowe gofry. Wystarczy posypać cukrem pudrem i gotowe!
6
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
1 łyżecz. proszek do pieczenia
2 szkl. mąka pszenna tortowa
1 szkl. mleko uht 3,2%
1 szkl. woda mineralna gazowana
1 szt. jaja kurze całe
1 szt. cukier waniliowy
Przygotowanie
1
Jajko ukręcić z cukrem waniliowym a następnie dodać mleko.
2
Dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia oraz wodę.
3
Z powstałej masy robić gofry w gofrownicy.