Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Gnocchi quattro formaggi, czyli gnocchi 4 sery to włoskie kluseczki na bazie ziemniaków serwowane z kremowym sosem. Smakiem i wyglądem mogą nieco przypominać polskie kopytka. To świetny wybór na smaczny obiad lub szybką kolację. Jeśli chcesz poczuć się jak we włoskiej restauracji, bez problemu możesz przygotować je w swojej kuchni. Gnocchi quattro formaggi zasmakuje wszystkim miłośnikom kremowych potraw. Gotowe danie podajemy na ciepło z parmezanem. Smacznego!
500 | Gramów |
Gnocchi
|
|
200 | Gramów |
Ser Gorgonzola
|
|
100 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
150 | Gramów |
parmezan
|
|
200 | Gramów |
mozzarella
|
|
200 | Mililitrów |
Śmietana 30%
|
|
2 | Ząbki |
czosnek
|
|
50 | Gramów |
Rukola
|
|
1 | Szczypta |
Pieprz, sól do smaku
|
|
1 | Sztuka |
Oliwa do smażenia
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |