Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Hiszpańska alternatywa naszej zupy pomidorowej, czyli kremowe gazpacho! Warzywna zupa, bez gotowania, podawana na zimno zachwyci wszystkich. Zupę udekorowaną salsą warzywną, szczególnie polecamy latem!
gazpacho: |
|||
1 | Kilogram | ||
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
Czerwona papryka
|
|
1 | Sztuka |
Zielony ogórek
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
2 | Łodygi |
seler naciowy
|
|
1 | Sztuka |
Papryczka chili
|
|
1 | Łyżka |
Biały ocet winny
|
|
1 | Łyżka |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Szczypta |
cukier
|
|
1 | Łyżeczka |
papryka wędzona
|
|
2 | Szczypty |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
salsa warzywna: |
|||
2 | Sztuki | ||
1 | Sztuka | ||
1 | Łodyga |
seler naciowy
|
|
0.5 | Sztuki | ||
1 | Pęczek |
kolendra
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |