Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Gazpacho to najprościej mówiąc hiszpańska wersja naszego chłodnika. Zupa na zimno, w której soczyste pomidory i świeże ogórki rozkoszują podniebienia to idealna propozycja na ciepłe dni. Poznaj wszystkie składniki Gazpacho, które powodują, że chłodnik zachwyca smakiem i orzeźwia konsystencją.
4 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
Ogórek gruntowy
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
150 | Mililitrów | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka | ||
1 | Łyżka |
Ser typu feta
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |